Bedrijfstraining

pijlMöbius
Verzorgt de training op maat, passend bij uw situatie, doelen, wensen en mensen. De uitdagingen die u wil aangaan zijn ons uitgangspunt voor de opzet van de training en de inzet van de trainingsmiddelen. We bieden een scala aan trainingen waarbij de mens en relaties tussen mensen binnen en buiten organisaties centraal staan. We combineren daarbij meerdere technieken en  methodes om uw doelen te behalen. Communicatie is een breed begrip en lijkt wel een toverwoord, maar het is de wetenschap van het totaal aan onze gedachten, woorden en handelingen. Met het krijgen van inzichten in deze complexe processen wordt het mogelijk om met betrekkelijk weinig inspanningen veranderingen door te voeren, of elkaar van goede opbouwende feedback te voorzien. Möbius zal steeds inspelen op de actuele items tijdens een training om zo de interactie op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Trainen met Möbius doen we altijd samen. Als ondernemer weet u als geen ander op welke onderdelen versterking nodig is en welke doelen u met uw medewerkers wil behalen. Wij adviseren u graag over hoe u dit kunt realiseren en welke trainings- of coachvorm het beste past bij uw situatie.  De trainingen kunnen op elke gewenste locatie verzorgd worden. Ook voor bedrijven met een kleine opleidingsbeurs kunnen we van betekenis zijn.

pijlMeer informatie
Wilt u weten of de veranderingen of doelen die u wil bereiken sneller gerealiseerd kunnen worden met de inzet van een training. Wilt u rondom een item een interactieve workshop laten verzorgen, aarzel dan niet om te bellen of vul het contactformulier in. Wij reageren in de meeste gevallen binnen 8 werkuren en informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.