Persoonlijke coaching

pijlMöbius
biedt persoonlijke coaching voor iedereen die op een heldere en effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Je wil ontdekken waarom je steeds tegen dezelfde drempels, in dezelfde valkuilen loopt en wil graag inzichten krijgen om de eigen kwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen zodat je de hobbels makkelijker kunt nemen. Persoonlijke coaching is effectief als je dit inzet om eindelijk eens nee te durven zeggen, om je doelen helder te krijgen en te realiseren, om moeilijke gesprekken aan te kunnen gaan, om je eigen handelswijze te veranderen, om je angst voor bijvoorbeeld contacten weg te nemen, om je stresssituatie de baas te kunnen, om ups van je downs te maken.

De Möbius coach loopt naast je op jouw pad, jij bent degene die de stappen zet en de verantwoordelijkheid neemt om veranderingen te bereiken of om je doelen te realiseren.

Tijdens de coaching kunnen allerlei emoties boven komen. De Möbius coach zorgt er altijd voor dat je na een coachgesprek met een brede glimlach en nieuwe inzichten de deur uit gaat.

Herken je bovenstaande valkuilen of heb je last van de hobbels op je pad en wil je hier graag aan werken samen met een coach, meld je dan hier aan. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.