Betaalbare arbeid met een sociale knipoog

U kunt denken aan taken zoals het digitaliseren van uw archief, terreinonderhoud, productiewerk, schoonmaakwerk en andere taken waarvoor geen vakdiploma’s noodzakelijk zijn. Het werk dient minimaal 7 maanden in beslag te nemen. Kortlopende klussen kunt u enkel via de normale uitzendformule laten uitvoeren.

pijlSociale knipoog
Möbius selecteert medewerkers die 6 maanden of langer uit het arbeidsproces zijn en toetst motivatie en werknemersvaardigheden in een intensieve kortlopende arbeidstraining en gedurende de eerste maanden binnen het project. Gedurende het gehele traject zal coaching op maat geboden worden zodat we een optimaal gezamenlijk resultaat kunnen blijven leveren.

pijlBetaalbare arbeid
Binnen een project krijgen werknemers bij Möbius een uitzendovereenkomst. Möbius verzorgt het werkgeverschap en bij onverwachte gebeurtenissen kan een overeenkomst per direct beëindigd worden. Voor de hoogte van het loon wordt aangesloten bij het beloningssysteem van uw organisatie. Afhankelijk van de duur van  uw project worden prijsafspraken gemaakt die beduidend lager zullen liggen dan onze normale uitzendtarieven.

pijlMeer informatie
Wilt u weten of uw klussen of extra werk uitgevoerd kunnen worden in een werkgelegenheidsproject, of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om te bellen of vul het contactformulier in. Wij reageren in de meeste gevallen binnen 8 werkuren en informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

 

pijlIn een notedop

  • In de afgelopen jaren hebben ruim 70 personen via onze werkgelegenheidsprojecten een betaalde baan gekregen
  • Een van de opdrachtgevers: “het was een grote klus. Deze is helemaal naar tevredenheid en binnen de planning en begroting afgerond”.
  • Een van de werknemers: “Ruim 20 jaar zelf ondernemer geweest, een grote klant betaalt niet en ik moest mijn bedrijf sluiten. Ik kwam direct in de bijstand. Help, wat nu? Gelukkig kon ik na een aantal dagdelen training van Möbius meedoen met een werkgelegenheidsproject. Ik zag weer licht in de tunnel”.